Webáruházunk használatával beleegyezel a cookie-k használatába. Rendben!
Alkatrészek Menü
Ön itt jár: > >

Bemutatkozó

Köszöntök mindenkit az oldalamon, Báthori András vagyok! /1. kép/ 

Báthori András  Mint minden kezdet, ez is nehéz volt. Vállalkozásom 2013-ban indult, mint egyéni vállalkozás. Csupán másodállásban tudtam elindítani, így sokkal kevesebb időm volt rá. Nagy szerencsémre a testvérem, Zoltán /2. képen/ is érdekelt a motorokban, így ő a kapcsolattartó, valamint besegít, ha tud a további munkálatokban is. 

  Kezdetben csak kis köbcentis Aprilia motorjaim voltak, de idővel nyitottam más típusok felé is. Akár a kivitelt, akár az évjáratot tekintve is. Most (2014) elértem arra a szintre, amikor már nem kizárólag a fiatalabb motorokat tartom a célkeresztben, hanem a nagyobb köbcentis, hasonló évjáratú vasakat is. Lehetőség szerint jövőre már csak nagy motorokat szeretnék vásárolni a bontásra.

Báthori Zoltán

  Sokan kérdezik, hogy miért szedem szét ezeket a szép motorokat? A válasz egyszerű: A gyári állapotú, minőségi alkatrészeket csak tökéletes, vagy közel tökéletes állapotú motorokról tudom értékesíteni. Garanciát is csak ezekre vállalhat az ember. Tekintse meg legszebb motorjainkat!

 

 

 

 

blog comments powered by Disqus
Ingyenes szállítás
1 napos postázás:

előre utalással: 1400Ft,
utánvéttel: 1800Ft
 

39990Ft felett ingyenes szállítás!

Tetszik az oldal? Lájkoljon minket!

Facebook
1 hónap garancia
Garancia
Partnereink
Partnereink:
BátsziMotor